Pozdrav,
Drugar je skoro dobio treće dete, i razmatra opcije za veći auto, između ostalog razmatra Tesla Model Y Premium AWD.
Znamo da nema 3 isofixa pozadi ali ima 3x top tether-a, i mozda uz obazriv odabir sedista, mogu da se ufituju tri.
Kakva je situacija sa kasko osiguranjem ovih dana? Da li dolazak EV clinic menja nesto.
Koji red velicine vredi uzeti za grubu racunicu.
(u razmatranju na nivou finansijske konstrukcije je i Peugeot 5008)
Dobrodošli na Električna Vozila! Forum je migriran na phpBB platformu i morate RESETOVATI SVOJU ŠIFRU kako biste mogli da se ulogujete. Sada postoji i podrška za Tapatalk. Uživajte! 
Kasko osiguranje Tesla?
Re: Kasko osiguranje Tesla?
Situacija za kasko je loša za Teslu kada sam se raspitivao u septembru 2025.
Ne nude sve kuće, ako i imaju normlanu cenu poput Dunava da to bude oko 1000e ima dosta sitnih slova, ako je u garanciji a nemaš ovlašćen servis u Srbiji neće biti pokriven trošak u inostranstvu slanja i zamena delova u inostranstvu (a mora preko jer je u garanciji), koliko se sećam pokrivaju samo za Srbiju. Oni koji su prihvatali zamenu delova u inostranstvu poput Sava osiguranja kasko je bio 3000-3500e godišnje. Ako je van garancije onda je bolja situacija, delove ako nabvljaš ovde jer nije bitno da far zameniš u ovlašćenom servisu, uzmaš što povoljniji kasko nađeš tada. Ne znam da li se nešto u međuvremenu promenilo, obzirm da kod nas Tesla nema zvanično verujem da nije.
Ne nude sve kuće, ako i imaju normlanu cenu poput Dunava da to bude oko 1000e ima dosta sitnih slova, ako je u garanciji a nemaš ovlašćen servis u Srbiji neće biti pokriven trošak u inostranstvu slanja i zamena delova u inostranstvu (a mora preko jer je u garanciji), koliko se sećam pokrivaju samo za Srbiju. Oni koji su prihvatali zamenu delova u inostranstvu poput Sava osiguranja kasko je bio 3000-3500e godišnje. Ako je van garancije onda je bolja situacija, delove ako nabvljaš ovde jer nije bitno da far zameniš u ovlašćenom servisu, uzmaš što povoljniji kasko nađeš tada. Ne znam da li se nešto u međuvremenu promenilo, obzirm da kod nas Tesla nema zvanično verujem da nije.